whatsapp icoontje lmi
  • Facebookpagina LMI
  • Twitter Pagina LMI
  • LinkedIn pagina LMI
  • Gray Google+ Icon

LMI lucht & milieu issues heeft ambitieuze groeiplannen

LMI heeft ambitieuze groei plannen voor de toekomst. We willen de successen en de prachtige projecten die we hebben gerealiseerd bij onze klanten consolideren en

als organisatie de next step maken.

De next step om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn met onze expertise op het gebied van industriële luchtbehandelingsthema’s, zoals geur-emissie, vocht, stof, pneumatisch transport en warmte.

 

 

 

De afgelopen jaren hebben wij als organisatie al een aantal mooie stappen gemaakt. O.a. uitbreiding van ons huidige pand het opzetten van een nieuw Customer Management Systeem, ter ondersteuning van het zo optimaal mogelijk bedienen van onze klanten en de uitrol van ons online platform.

 

We blijven onszelf uitdagen in nog meer klant-georiënteerdheid, en unieke concepten waarin we onze jarenlange ervaring gebruiken. Een verdere professionalisering van LMI enerzijds in onze klant- en marktbenadering en anderzijds in het aanboren van nieuwe product/marktcombinaties. Dat is ons doel voor de nabije toekomst, er nog beter voor u zijn!

 

Daarom is per 1 september Michel Kuipers toegetreden tot het LMI-team in de functie van Sales Marketeer.

Michel heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de (online) marketing en sales. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de expertise die Michel meebrengt bij zal dragen aan een verdere groei van ons succes en wij voor nog meer klanten een bijdrage kunnen leveren met onze innovatieve turn-key oplossingen.

 

We verheugen ons op zijn samenwerking en input.

 

Willem J. Van de Kraats

 

lmi@lmilucht.nl

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Linkedin
Delen op Google plus
Please reload

Uitgelichte berichten

Warmte op de werkvloer

March 17, 2020

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

Contactformulier

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van lucht-, klimaat en geluid gerelateerde issues? Laat dan uw gegevens achter en wij komen er zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, bij u op terug.