Montage

LMI is uw partner in montage van industriële lucht- en afzuiginstallaties. LMI levert en monteert een uitgebreide reeks industriële afzuig- en luchtinstallaties, zowel gestandaardiseerd als op maat, zoals installaties, ventilatoren, filters, afscheiders, geluidsomkastingen, wassers / scrubbers, warmte-terugwininstallaties en koelinstallaties.

Onze VCA-gecertificeerde specialisten van de montageafdeling installeren deze ook onder extreme omstandigheden.

Levering rooftop units

Levering van zes rooftop units van LMI bij de nieuwe productielocatie van een fabrikant van plastic verpakkingen. Rooftop units zoals deze stellen u in staat om met uw bedrijf over te schakelen naar een gasloze klimaatinstallatie op basis van warmtepomptechniek. Deze installaties kunnen niet alleen de ruimte verwarmen in de winter, maar kunnen deze ook koelen tijdens de warme zomermaanden. Dat garandeert een stabiel en aangenaam binnenklimaat in alle seizoenen. De mogelijkheden voor recirculatie en warmteterugwinning bieden daarnaast grote voordelen ten aanzien van het energieverbruik.

Bestrijding warmteprobleem bakkerij

Als de buitentemperaturen oplopen neemt het warmteprobleem in een bakkerij exponentieel toe. Hoe zorg je ervoor dat het personeel in de bakkerij het hoofd koel houdt als alle ovens volop draaien? Wij mochten voor een industriële bakkerij een warmte­afvoer­systeem voor de ovens ontwikkelen. In de productieruimte wordt aan één kant van de ovenlijn gefilterde omgevingslucht aangevoerd, de warme lucht die bij de ovens vrijkomt wordt verdrongen en aan de andere kant van de lijn uit productieruimte afgevoerd naar de buitenlucht. Zo creëren we een goede luchtbalans in de ruimte en zijn de medewerkers verzekerd van een aangenaam werkklimaat, ook als de buitentemperaturen flink oplopen.

Engineering

LMI ontwikkelt geavanceerde en op maat ontworpen luchttechnische totaal­oplossingen op turn-key basis. U heeft één aanspreekpunt voor advies, ontwerp, productie, montage en onderhoud.

Meer info Engineering

Condens en Vocht

In veel productieomgevingen en bij de meest uiteenlopende productieprocessen komt vocht en condens vrij tijdens de fabricage. U zorgt voor een veiliger werkklimaat en hogere productiviteit door stoom of condens te reduceren en/of te geleiden.

Meer info Condens en Vocht

Geluid

LMI biedt akoestische totaal­oplossingen voor gebouwen en industrie. Wij ontwerpen, construeren, monteren en plaatsen individueel voor u ontworpen geluidsisolatie­concepten passend bij de geluidsbron.

Meer info Geluid

Klimaat­beheersing

Klimaat­beheersing is niet het eerste waaraan gedacht wordt bij het produceren van goederen en levensmiddelen. Toch is het juiste klimaat in productiehallen vaak van groot belang, zowel voor het productieproces als voor de mensen die er werkzaam zijn.

Meer info Klimaat­beheersing

Geur

Veel productieprocessen hebben geur- en/of stankproblemen in de productieruimte of in de omgevingslucht tot gevolg. Voldoende afzuiging en/of wassing is dan van groot belang, niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor de omgeving. De overheid hanteert strenge richtlijnen voor geuroverlast en emissie.

Meer info Geur

Industriële stofafzuiging

In industriële productieomgevingen kunnen allerlei soorten vervuiling ontstaan door vrijkomend stof. Dat stof kan nadelige effecten hebben op de productiviteit, de veiligheid van uw producten en de gezondheid van uw werknemers.

Meer info Industriële stofafzuiging