Blog

    • ± 2 minuten

    Waarom is condens een gevaar voor de voedingsmiddelen­industrie?

    Condens kan allerlei ziektekiemen meedragen en is daardoor een belangrijke oorzaak voor de verontreiniging van voedingsmiddelen. Condens ontstaat als koeling en verwarming in dezelfde ruimte plaatsvinden - een combinatie die in de voedingsmiddelen­industrie vaak voorkomt. Denk aan een vriestunnel in een warme productiehal. Hoe ontstaat condens precies? Wat zijn de gevaren voor de voedingsmiddelen­industrie? En hoe kunt u condensvorming voorkomen? U leest het in deze blog.

    • ± 2 minuten

    Schone lucht in productiebedrijven: beter voor werknemers én werkgevers

    Veel productiebedrijven weten dat ze op de luchtkwaliteit moeten letten. In de zware industrie staat schone lucht bijvoorbeeld al jaren op de agenda. Maar ook voor andere productiebedrijven is schone lucht belangrijk. Voor werknemers, maar óók voor werkgevers. Schone lucht verlaagt bijvoorbeeld het ziekteverzuim, verhoogt de veiligheid en verbetert het productieproces. Hieronder leest u waarom.

    • ± 4 minuten

    Warmte op de werkvloer

    De productiviteit in een fabriek is van vele verschillende factoren afhankelijk.