whatsapp icoontje lmi
LMI Lucht en Milieu Issues
Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo
  • Facebookpagina LMI
  • Twitter Pagina LMI
  • LinkedIn pagina LMI
  • Gray Google+ Icon

 Over LMI lucht & milieu issues

LMI, gespecialiseerd in Luchtbehandeling en Milieu Issues

 

LMI is gespecialiseerd in Luchtbehandeling en Milieu Issues en opgericht door Willem J. van de Kraats. Hij heeft zijn sporen in Luchttechniek en Milieu Issues (LMI) in zijn ruim 35-jarige carrière meer dan verdiend. Luchttechniek en Milieu Issues naar 'the next level' brengen is voor hem en zijn team zijn professionele passie. Een passie om voor u die Luchttechniek te ontwikkelen die u in staat stelt om uw productieprocessen te optimaliseren en duurzaam te configureren volgens milieuvriendelijke oplossingen. 

[ Advies & Service / Professionele Passie / Milieuvriendelijke Oplossingen ]

 

Individueel Ontwikkelde Totaaloplossing

 

LMI biedt u een geavanceerde en individueel ontwikkelde totaaloplossing, gebaseerd op de laatste inzichten en technologieën in luchttechniek en milieu voorschriften. 

Wij werken op turn-key basis. Voor u dus één aanspreekpartner voor advies, ontwerp, productie, montage en onderhoud. In heldere taal, met tot de verbeelding sprekende tekeningen onderbouwd, omschrijven wij in onze aanbieding het voor u ontwikkelde concept volgens de door u aangegeven geldende parameters en uitgangspunten van uw productieproces.

Wij kunnen u ook helpen bij het definiëren van deze parameters en uitgangspunten, omdat wij omgeving specifieke metingen uitvoeren en niet van aannames of standaard gegevens uitgaan. We zijn grondig in het definiëren van de uitgangspunten want iedere situatie is uniek. 

Meten is weten is ons devies, dat geldt helemaal voor luchtbehandeling. Geen enkele situatie is hetzelfde, aannames zijn niet altijd juist en kleine omgevingsveranderingen kunnen grote impact hebben op uw luchttechniek en daarbij behorende behandelconcepten. 

Lucht is net als het weer, nooit hetzelfde en altijd veranderlijk. 

[ Turn-Key Basis / Definiëren van Parameters / Meten is Weten / Iedere Situatie Uniek ]

 

Onze Missie

 

Het is onze missie om in alle productie omgevingen de juiste en de meest duurzame luchttechnische en milieu concepten te ontwikkelen en te implementeren teneinde voor u;

- een vlekkeloos productieproces te garanderen dat niet door luchtbehandelings-issues wordt onderbroken of vertraagd;

- een beter werkklimaat voor werknemers te creëren, door stof, stoom, condens of warmte te reduceren en/of te            geleiden;

- uw productieproces te optimaliseren met minder product uitval ten gevolge van  bijvoorbeeld te hoge relatieve              vochtigheid, stof of warmte;

- de uitstoot van uw productie processen duurzaam en milieu vriendelijk te neutraliseren;

- een positieve bijdrage te leveren aan uw werkomgeving en/of samenleving door geluid en geur te reduceren.

Dat doen we bij LMI door onze jarenlange ervaring in te zetten, maar bovenal omdat wij verder denken én met u meedenken want u bent ons uitgangspunt. 

[ Beter Werkklimaat / Minder Product-Uitval / Duurzaam Milieu / Geluid & Geur Reductie ]

 

Contactformulier

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van lucht-, klimaat en geluid gerelateerde issues? Laat dan uw gegevens achter en wij komen er zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, bij u op terug.