whatsapp icoontje lmi
  • Facebookpagina LMI
  • Twitter Pagina LMI
  • LinkedIn pagina LMI
  • Gray Google+ Icon

 Over LMI lucht & milieu issues

LMI is gespecialiseerd in Luchtbehandeling en Milieu Issues

 

LMI is gespecialiseerd in Luchtbehandeling en Milieu Issues en opgericht door Willem J. van de Kraats. Hij heeft zijn sporen in Luchttechniek en Milieu Issues (LMI) in zijn ruim 35-jarige carrière meer dan verdiend. Luchttechniek en Milieu Issues naar 'the next level' brengen is voor hem en zijn team zijn professionele passie. Een passie om voor u die Luchttechniek te ontwikkelen die u in staat stelt om uw productieprocessen te optimaliseren en duurzaam te configureren met milieuvriendelijke oplossingen. 

[ Advies & Service / Professionele Passie / Milieuvriendelijke Oplossingen ]

 

Individueel Ontwikkelde Totaaloplossing

 

LMI biedt u een geavanceerde en individueel ontwikkelde totaaloplossing, gebaseerd op de laatste inzichten en technologieën in luchttechniek en milieuvoorschriften. 

Wij werken op turn-key basis. Voor u dus één aanspreekpartner voor advies, ontwerp, productie, montage en onderhoud. In heldere taal, met tot de verbeelding sprekende tekeningen onderbouwd, omschrijven wij in onze aanbieding het voor u ontwikkelde concept volgens de door u aangegeven geldende parameters en uitgangspunten van uw productieproces.

Wij kunnen u ook helpen bij het definiëren van deze parameters en uitgangspunten, omdat wij omgeving specifieke metingen uitvoeren en niet van aannames of standaardgegevens uitgaan. We zijn grondig in het definiëren van de uitgangspunten want iedere situatie is uniek. 

Meten is weten is ons devies, dat geldt helemaal voor luchtbehandeling. Geen enkele situatie is hetzelfde, aannames zijn niet altijd juist en kleine omgevingsveranderingen kunnen grote impact hebben op uw luchttechniek en daarbij behorende behandelconcepten. 

Lucht is net als het weer, nooit hetzelfde en altijd veranderlijk. 

[ Turn-Key Basis / Definiëren van Parameters / Meten is Weten / Iedere Situatie Uniek ]

 

Onze Missie

 

Het is onze missie om in alle productieomgevingen de juiste en de meest duurzame luchttechnische milieuconcepten te ontwikkelen en te implementeren teneinde voor u;

  • een vlekkeloos productieproces te garanderen dat niet door luchtbehandelingsissues wordt onderbroken of vertraagd

  • een beter werkklimaat voor werknemers te creëren, door stof, stoom, condens of warmte te reduceren en/of te      geleiden

  • uw productieproces te optimaliseren met minder productuitval ten gevolge van  bijvoorbeeld te hoge relatieve        vochtigheid, stof of warmte

  • de uitstoot van uw productieprocessen duurzaam en milieuvriendelijk te neutraliseren

  • een positieve bijdrage te leveren aan uw werkomgeving en de samenleving door geluid en geur te reduceren

Dat doen we bij LMI door onze jarenlange ervaring in te zetten, maar bovenal omdat wij verder denken én met u meedenken want u bent ons uitgangspunt. 

[ Beter Werkklimaat / Minder Productuitval / Duurzaam Milieu / Geluid & Geur Reductie ]

 

Contactformulier

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van lucht-, klimaat en geluid gerelateerde issues? Laat dan uw gegevens achter en wij komen er zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, bij u op terug.