Over Ons

Specialist in industriële lucht- en milieutechniek

LMI Lucht en Milieu Issues is dé specialist in industriële lucht- en milieutechniek, opgericht door Willem J. van de Kraats. Hij heeft zijn sporen in luchttechniek en milieu issues meer dan verdiend in zijn ruim 35-jarige carrière. Het is de professionele passie van Willem om met zijn team de lucht- en milieutechniek in industriële productieprocessen naar een hoger niveau te tillen. Een passie om luchttechnische installaties voor u te ontwikkelen die u in staat stellen om uw productieprocessen te optimaliseren en een gezonde en veilige werkomgeving voor uw personeel te creëren met duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.

Totaal­oplossingen op maat

LMI ontwikkelt geavanceerde en op maat ontworpen luchttechnische totaal­oplossingen, gebaseerd op de laatste inzichten en technologieën in luchttechniek en in lijn met de geldende milieuvoorschriften. Wij werken op turn-key basis. Dat betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor advies, ontwerp, productie, montage en onderhoud. In onze aanbieding omschrijven we het voor u ontwikkelde concept in heldere taal, onderbouwd met tot de verbeelding sprekende tekeningen en 3D-ontwerpen. De geldende parameters en uitgangspunten van uw productieproces worden daarbij nauwkeurig gevolgd. Desgewenst kunnen we u ook helpen bij het definiëren van deze parameters en uitgangspunten, omdat wij omgeving specifieke metingen uitvoeren en niet van aannames of standaardgegevens uitgaan. We gaan daarbij grondig te werk want iedere situatie is uniek.

Meten is weten is ons devies en dat gaat zeker op voor luchtbehandeling. Geen enkele situatie is hetzelfde, aannames zijn niet altijd juist en kleine omgevingsveranderingen kunnen grote impact hebben op uw luchttechniek en daarbij behorende behandel­concepten. Lucht is net als het weer, nooit hetzelfde, altijd veranderlijk.

Onze Missie

Het is onze missie om voor elke productieomgeving het juiste en de meest duurzame lucht- en milieutechnische concept te ontwikkelen en te implementeren met als doel:

Dat doen we door uw specifieke situatie als uitgangspunt te nemen, met u mee te denken én verder te denken met de inzet van onze jarenlange ervaring.