whatsapp icoontje lmi
  • Facebookpagina LMI
  • Twitter Pagina LMI
  • LinkedIn pagina LMI
  • Gray Google+ Icon

 Lees hier meer over onze Werkwijze 

1/6

'Logica brengt je van A naar B, Verbeelding brengt je overal'

 

Een citaat van Einstein dat ons inspireert.

Het gaat bij luchtbehandeling en luchtgerelateerde milieu issues in industriële productieprocessen om logica, om logisch nadenken, meten en weten. Maar vaak is dat niet genoeg om tot de juiste klantconcepten te komen. Onze verbeelding helpt ons om juist die specifieke concepten te ontwikkelen en te implementeren, omdat dingen vaak niet zijn wat ze lijken....

 

Wij kijken verder en zetten onze verbeelding in om tot passende maatwerkoplossingen voor u te komen. 

 

Zeker in de geavanceerde industriële productieprocessen zoals die vandaag de dag plaatsvinden, met veelal continue operatie/non-stop processen, is het van belang dat wij logica en verbeelding samenbrengen om tot een optimale en individuele lucht- en/of milieu oplossing te komen voor uw organisatie. Of dat nu in de voedingsmiddelenindustrie is waar vleeswaren, kaas, snoep of bakkerijproducten gemaakt worden of in de metaal-, kunststof-, papier- of recyclingindustrie.

[ Industriële Productie Processen / Klantconcepten / Individueel Lucht- en/of Milieu Concept ]

 

Ervaring

 

Onze ervaring is dat luchttechniek in industriële productieprocessen vaak nog een ondergeschoven kindje is of een sluitpost en dat men met luchtgerelateerde milieu issues nog niet zo goed raad weet. Luchtbehandeling moet gelijke tred houden met de ontwikkeling in de techniek en evolutie van industriële productieprocessen voor optimale productiecapaciteit. 

LMI is Thought Leader op het gebied van Luchtbehandeling en lucht georiënteerde milieu issues in industriële productieprocessen, door meer dan 35 jaar ervaring in deze specialistische branche en door de vele unieke en individuele concepten die wij al voor vele klanten hebben ontwikkeld.

[ Optimale Productiecapaciteit / LMI Thought Leader / 35 Jaar Ervaring ]

 

Inventarisatie op basis van metingen

 

Wij inventariseren eerst grondig uw situatie en op basis van deze actuele metingen engineeren wij van idee tot een concept. Vervolgens verwezenlijken wij deze concepten middels State-of-the-Art productiemethodes en montage.

[ Actuele Metingen / State-of-the-Art Productie Methodes en Montage ]

 

Contactformulier

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van lucht-, klimaat en geluid gerelateerde issues? Laat dan uw gegevens achter en wij komen er zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, bij u op terug.