whatsapp icoontje lmi
LMI Lucht en Milieu Issues
Diamantstraat 9
7554 TA Hengelo
  • Facebookpagina LMI
  • Twitter Pagina LMI
  • LinkedIn pagina LMI
  • Gray Google+ Icon
1/12

Pre-Engineering ontwerpsoftware voor berekening 3D ontwerp

 

 

Wij werken met Pre-Engineering ontwerpsoftware voor een 3D ontwerp.

Het integreren van luchttechniek systemen in bestaande of nieuwe productie omgevingen die gegarandeerd voldoen aan de door u gestelde eisen en uitgangspunten vergt  speciale technieken:

Pro-E Software

Met deze pre-engineering ontwerpsoftware berekenen en construeren onze engineers een 3D ontwerp als basis voor uw aanbieding. Op basis van filmbeelden van uw specifieke productie omgeving creëren we een 3D weergave. Hierna berekenen wij het ontwerp en construeren een lijnentekening. 

[ Pre-engineering Software / High-end Datakwaliteit / Pointclouds / 3D Tekenprogramma ]

 

3D Lasertechniek - 3D Scannen

Wij werken met een 3D Scanner als meetinstrument. De informative van de scanner levert ons een pointcloud (puntenwolk) op.

Deze pointcloud is een rijke basis en biedt unieke informatie, die natuurlijk door ons geïnterpreteert moet worden, om onze oplossingen en concepten voor u te visualiseren.

3D scannen wordt vaak als een containerbegrip gezien, maar het is een vak apart waar kennis en ervaring is gevraagd, Die kennis en ervaring hebben de engineers van LMI . 

Ook werken wij met  3D Laseertechniek. Deze geavanceerde meettechniek geeft een high-end datakwaliteit en geeft ons daarmee een exact inzicht in de afmetingen van uw omgeving. Hiermee beantwoorden we  de meeste kritische vragen die essentieel zijn voor het implementeren van een complexe luchttechnische installatie in bestaande productie omgevingen.

Er zal een vertaalslag gemaakt moeten worden om de pointcloud nuttig te maken in de rest van het proces. Dit kan vaak met automatisering, geïmporteerd in het 3D tekenprogramma. 

[ 3D Scanner / Puntenwolk / Verzameling van Miljoenen Meetpunten / Lijnentekening]

 

Engineering Fluid Dynamics

Met de EFD Software zijn geavanceerde 3D stromingssimulaties te realiseren. Hiermee kunnen wij u virtueel demonstreren wat er binnen leidingen gebeurt en hoe stromingen zich binnen installaties gedragen. 

Alle bepalende factoren zijn hierin meegenomen, zoals stroomsnelheid, debiet, luchtdrukverschillen, temperatuur en trillingen. 

Klimaatbeheersing wordt op vele plaatsen toegepast en met verschillende technieken bereikt. De bekendste vormen van klimaatbeheersing zijn klimaatregeling voor gebouwen en industriële omgevingen. Ten behoeve van vele productie omgevingen en/of productieprocessen alsmede klimaatbeheersing ten behoeve van de productiemedewerkers (leefzone) levert LMI Lucht en Milieu Issues installaties. 

Een van de gebruikte methodes is middels een infrarood opname van de omgeving om zodoende de warmte zone in beeld te brengen, dit als aanvang van de engineering. 

[ Geavanceerde 3D stromingssimulatie / Stroomsnelheid / Luchtdrukverschillen / debiet ]

 

 

Contactformulier

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van lucht-, klimaat en geluid gerelateerde issues? Laat dan uw gegevens achter en wij komen er zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, bij u op terug.