Stralingsverwarming

Stralingsverwarming is een goede manier van verwarmen als de werknemers werkzaam zijn op een centrale plek in een grote hal of op enkele vaste werkplekken.

Effectieve verwarming op de werkplek

Met deze manier van verwarmen worden de werkplekken gericht verwarmd en hoeft niet de hele bedrijfshal op temperatuur gebracht te worden voor een prettig werkklimaat. Als de werknemers veel in beweging zijn of verspreid door de hele hal werken is deze oplossing minder effectief.

Duurzaam en energiezuinig

Stralingsverwarming werkt veelal op elektriciteit, dat betekent dat u geen grote gas- of oliegestookte installatie meer nodig heeft. Wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld wind- of zonne-energie kan een dergelijke installatie CO2 neutraal worden gemaakt.

Prettige warmte

Stralingswarmte heeft een prettige en therapeutische invloed op het menselijk lichaam en is daarmee goed voor de gezondheid en het welzijn van werknemers. Bovendien werkt dit systeem geruisloos, geurloos en veroorzaakt het geen ongewenste luchtstromen en bijbehorende stofverplaatsingen.

Geschikt voor uw bedrijfsruimte?

LMI adviseert u graag over de mogelijkheden om stralingswarmte toe te passen in uw bedrijfsruimte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.